Despre noi

Informatii generale

• CIT One S.A.

• Sediul Social: Splaiul Independenței, nr. 319 L, Clădirea Paris, Corp A1, etaj 1, Sector 6, București

• Înmatriculată la Registrul Comerțului: J40/8896/2009

• Cod Unic de Înregistrare: RO 25887340

• Capitalul Social: 21.270.270 RON

Scurtă descriere a CIT ONE

CIT ONE își propune să fie cel mai apreciat furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața românească, recunoscut pentru profesionalism, siguranță și inovație. Adăugăm valoare clienților noștri prin oferirea de servicii cu grad înalt de flexibilitate și orientate către nevoile lor. Clienții pe care îi deservim sunt atât instituții financiare cât și clienți corporate, iar serviciile pe care le oferim sunt susținute de o rețea națională de centre de procesare care dețin infrastructura necesară ce răspunde nevoilor clienților noștri în ceea ce privește procesarea și transportul valorilor cât și întreținerea automatelor bancare.

Scurt Istoric

Compania CIT One a fost înființată în 2009, ca o societate cu răspundere limitată, sub denumirea de BCR Procesare, beneficiind de suport logistic al Grupului BCR și de personal calificat în gestionarea numerarului din sistemul bancar. În martie 2015, BCR Procesare se transformă în CIT One fără a schimba structura acționarilor. Tot în 2015, CIT One este licențiat ca o companie dedicată de securitate specializată în transportul de valori. În 30.09.2020, forma juridică a CIT One s-a schimbat de la o societate cu răspundere limitată la o societate pe acțiuni, în structura acționariatului CIT One intrand, alături de Banca Comercială Română S.A., și BRD Groupe Société Generale S.A. si Raiffeisen Bank S.A.

Conducerea CIT ONE

CIT One este o societate administrată în sistem dualist, de către Directorat și Consiliul de Supraveghere.

Conducerea executivă a societății este asigurată de Directorat, format din:

• Răzvan Marian Ghelmeci – Director Operațiuni (cu rol de Director Executiv)

Răzvan Marian Ghelmeci s-a alăturat echipei CIT One în martie 2015, ca Director Operațional interimar și a fost numit Director Executiv în noiembrie 2015. Înainte de a se alătura CIT One, Razvan a lucrat în cadrul BCR timp de 10 ani, unde a ocupat diverse funcții pe audit și operațiuni, inclusiv aceea de Director Executiv Direcție, după contribuții semnificative în procesul de operațional al BCR. Razvan deține un masterat în finanțe și bănci emis de Academia de Studii Economice din București și este expert contabil autorizat (ACCA), auditor intern certificat (CIA) și auditor certificat de sisteme de informații.

• Octavian Călin Mârza – Director Comercial

Octavian Călin Mârza a fost numit în funcția de Director Comercial al CIT One în luna octombrie 2023. În acest rol, este responsabil de dezvoltarea unor strategii de vânzări eficiente pentru a crește veniturile companiei și de îmbunătățirea relațiilor cu clienții existenți și prospecți. În dezvoltarea afacerii are un rol esențial în identificarea și dezvoltarea de noi produse/servicii și parteneriate strategice, pentru a asigura succesul pe termen lung al CIT One. În ultimii 8 ani, Octavian a condus Departamentul Operațional al companiei. Înainte de a se alătura CIT One, Octavian a lucrat timp de 15 ani în cadrul unei companii globale specializată în servicii integrate de securitate, care era prezentă și în Romania, unde a îndeplinit mai multe roluri, inclusiv acela de Country Manager. Octavian deține o diplomă de licență în studii economice - informatică managerială de la Universitatea Română Americană, un master în managementul afacerilor comerciale și a studiat comunicarea managerială și resursele umane la Școala Națională de Științe Politice și Administrație Publică. Octavian este certificat în toate calificările necesare pentru activitatea unei companii de securitate.

• Gabriela Păun – Director Financiar

Gabriela Paun s-a alăturat echipei CITONE în funcția de Director Financiar în decembrie 2023, având în coordonare departamentele Financiar, Resurse Umane, Administrativ și Achiziții, Juridic și Managementul Riscului. Gabriela are peste 20 ani de experiență în management financiar, planificare strategică și proiecte de transformare complexe în diverse sectoare de activitate (shared service centers, bancar, industrie). Înainte de a se alătura CIT ONE a deținut diverse funcții de conducere: Director operațiuni, Director Contabilitate și Raportare în Societe Generale Global Solution Center precum și Director Financiar în BRD Finance IFN SA. Gabriela a absolvit Academia de Studii Economice și este membru în Camera Auditorilor Financiari din România.

Principiile CIT ONE – Guvernanta corporativă

Politica CIT One privind guvernanța corporativă

Pentru CIT ONE (“Societatea”), guvernanţa corporativă reprezintă un element cheie al succesului afacerii sale. CIT One răspunde aşteptărilor acționarilor săi printr-un sistem integrat de valori, principii şi reguli care îi asigură funcţionarea într-un mod responsabil, transparent şi specific.

CIT ONE îşi desfăşoară activitatea într-un cadru de guvernanţă corporativă care corespunde cerinţelor legale şi de reglementare ale cadrului legislativ din România, precum şi celor mai bune practici internaţionale în domeniu.

Pentru a face faţă provocărilor şi a valorifica avantajele competitive câştigate prin experienţa acumulată până în prezent, CIT ONE a stabilit obiective în ceea ce priveşte guvernanţa corporativă care sunt concentrate, în primul rând pe:

• adaptarea la cele mai recente schimbări; • consolidarea încrederii acționarilor; • accelerarea procesului de decizie şi execuţie; • procese şi capacităţi de guvernanţă corporativă clar definite şi comunicate; • un management îmbunătăţit al riscurilor; • alinierea la cerinţele şi standardele legale.

CIT One a implementat politici prin care asigură respectarea celor mai înalte standarde de integritate personală și profesională în toate aspectele activităților, în conformitate cu legile, reglementările interne și practicile aplicabile industriei de profil.

Codul de Etică

Codul de etică descrie ansamblul de valori, principii si norme etice necesare pentru respectarea demnităţii, integrităţii, precum şi pentru asigurarea unor raporturi echitabile atât între angajaţii CIT One, cât şi în raporturile cu societatea în ansamblu. Codul de Etică urmăreşte promovarea valorilor şi principiilor etice în cadrul CIT ONE în vederea creşterii calităţii serviciilor oferite şi a protejării reputaţiei Societății.

Politica Anticorupție

CIT One acționează într-un mod proactiv, manifestând toleranță ZERO în raport cu orice faptă sau suspiciune de corupție. Mai jos regăsiți un extras din Politica Anticoruptie a CIT One.

Politica privind confidenţialitatea

Mai jos regăsiţi Politica CIT One privind confidenţialitatea, iar pe această pagină vom publica o versiune actualizată a politicii. Prin consultarea frecventă a acestui site puteți să vă asigurați că aveți cunoștință permanent despre activitățile de prelucrare întreprinse de către CIT ONE.

Politica Anticorupte CIT One

Politica Generala CIT One

Politica de confidentialitate website

Termeni si conditii website